Посетихте ли шоурума на мебели Carmen в Пловдив?Ако не сте,

...
</TD
>Посетихте ли шоурума на мебели Carmen в Пловдив?Ако не сте,
Коментари Харесай

Мебелният шоурум в Пловдив, който ще ви остави без дъх!

Посетихте ли шоурума на мебели Carmen в Пловдив?

Ако не сте, безусловно би трябвало да го извършите, без значение дали ви следва обзавеждане на жилище, или не, защото място като това въодушевява незабавно.

Обновен, осъвременен и разпрострян се на огромна повърхност, в него ще откриете всичко нужно за основаването на актуален интериорен дизайн вкъщи, в офиса, както и за заведения и хотели.

Шоурумът на Carmen предлага едно от най-големите разнообразия на, като там ще намерите решения за всяко помещение. Освен това до 30.11.2022 година можете да се възползвате от огромни понижения на определени модели от акцията " Черен петък “.

Красиви холови гарнитури с изящни дизайни и изискани дамаски, и богат избор от типичен и нес тандартни холни маси, са в подготвеност да вдъхнат нов живот на всекидневната ви.

Разнообразието от трапезни столове и маси, оборудвани с интелигентни синхронни механизми, които ви разрешават единствено за няколко секунди да ги разтегнете сами, ще трансфорат всяка вечеря в дребен празник.

За моментите на мира и отмора можете да се насладите на канапета и фотьойли с релакс механизми, както и култивиран мебели, а децата и младежите могат да бъдат зарадвани с ергономични бюра и столове със свежи пр интове.

И като стана въпрос за ергономични бюра - точно в шоурума на ще откриете и богата сбирка на мебели за офиса, включваща столове и бюра за компютър с най-модерните електрически механизми, офис кресла, шкафове за документи и още куп потребни аксесоари.

Освен че можете да тествате всичко на място, неоспоримо преимущество на шоурума е това, че огромна част от продуктите са налични на склад и в случай че пожелаете, можете да ги получите незабавно.

Заповядайте всеки работен ден от 10:00 до 19:00 ч., както и в събота от 10:00 до 14:00 ч. в Индустриална зона Тракия на ул. " Нестор Абаджиев “ 13, където професионални консултанти ще ви посрещнат с усмивка и ще ви окажат подпомагане в избора на най-хубавото решение за вас.

Не губете време и посетете и останалите ни шоуруми в страната:

София, бул. " Брюксел " 14,

Варна, бул. " 3-ти март " 30А,

Бургас, ул. " Одрин " 50

А за тези от вас, които нямат опция да ни посетят на място, онлайн магазинът ни е отворен непрекъснато!

Очакваме ви!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР