Поредният сигнал са получили от ЕЦТП за изоставен път в

...
</TD
>Поредният сигнал са получили от ЕЦТП за изоставен път в
Коментари Харесай

Път в Бургас – олицетворение на безхаберието на държавата

Поредният сигнал са получили от ЕЦТП за зарязан път в рисково положение. " За тези пътища плащаме налози и обществото чака те да са най-малкото в безвредно положение. Твърде меко ще е да назовем това безсрамие за сметка на живота и здравето на жителите “, пишат от ЕЦТП.

Пътният сектор се намира в региона на Бургас, част от пътя сред кв. " Долно Езерово " и магазин " Джъмбо ". Участъкът е с дължина 1,7 км и минава около рафинерията на " Лукойл ". През него минават доста тежкотоварни камиони, защото това е главното трасе за товарите от и за пристанище " Бургас ", камионите изнасящи зърно, както и тези с камъни от кариерата в кв. " Горно езерово ". Пътят НЕ е ремонтиран от десетилетия, дупките по него са с повърхност по няколко квадратни метра, като на дълбочина надвишават 25 см. Движението се реализира извънредно постепенно, тук-там скоростта е 5-10 км/ч, коли и камиони се изчакват по стеснените места и има съществени предпоставки за пътнотранспортни катастрофи. Липсва каквато и да е маркировка.

Дупките по този, а и по доста други пътища с цялостна мощ въплъщават безхаберието на страната и цялостната незаинтересованост, с която институциите се отнасят към този проблем.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР