Пореден случай на насилие над животно. Домашна котка е била

...
</TD
>Пореден случай на насилие над животно. Домашна котка е била
Коментари Харесай

Застреляха домашна котка в русенско село

Пореден случай на принуждение над животно. Домашна котка е била убита денем в събота в русенското село Тетово. Стопаните ѝ се съмняват, че е употребен военен револвер, а това би могло да се заплаши живота и на хора.

" Първо се чу един изстрел. След дребен период - още четири поредни. Когато излязох, видях котето си в тревата ", сподели Костадина Атанасова. Тя се съмнява, че изстрелите са създадени от човек, който работи до дома ѝ.

" Попитах го два пъти кой простреля котето ми, а той мълчеше. След това му споделих, че ми е прострелял котката и продължи да мълчи. Накрая сподели, че изстрелите са от гората и там да диря. Котката била пристигнала куцукайки дотук ", добави дамата пред NOVA.

Кметът на Тетово изясни, че досега подавани тъжби за нещо сходно в селото не е имало. " Познавам индивида, за който има подозрение, че е стрелял. Дали е имал оръжие може да се ревизира от Министерство на вътрешните работи ", уточни Калоян Терзиев.

Атанасова към този момент е подала сигнал в полицията. Днес следва тя да се обърне и към прокуратурата. Аутопсията на котката посочила, че животното има разкъсвания на белите дробове и огнестрелна рана 5 мм.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР