Почистени и обработени срещу заледявания са спирките, пешеходните зони и

...
</TD
>Почистени и обработени срещу заледявания са спирките, пешеходните зони и
Коментари Харесай

Над 70 души чистят Благоевград, въпреки минусовите температури 

Почистени и обработени против заледявания са спирките, пешеходните зони и централната градска част на Благоевград, демонстрира инспекция на Blagoevgrad24.bg.

Още от нощес десетки чиновници на Общинско дружество " Чистота " са на терен. 

Пред Blagoevgrad24.bg  управителят на предприятието инж. Васил Бачев сподели, че в другите часове, броят на хората на терен е бил друг. 

" През нощта работеха 15 машини с 25 индивида, а сутринта към 05.00 часа излязоха над 70 индивида, които и сега не престават да обработват спирките, стълбите и мостовете. Тези места се почистват и осоляват. Бихме могли да кажем, че обстановката е овладяна. По спирките нямаме проблеми, нямаме проблеми и с превоза ", сподели още той.

Към момента към този момент се работи и по организация за почистването на огромните улици в кварталите на Благоевград. В квартал " Еленово " към този момент са изпратени машини, които са почнали работа.

" Нямаме проблематични региони, по-скоро имаме известни усложнения в по-тесните улици, поради паркирани коли, само че това са нормални обстановки. Похвално е, че успяхме още нощес да качим и спуснем улиците в квартал " Освобождение ". Имаше единствено една паркирана кола, само че притежателя се усети и бързо реалокира автомобила си ", добави Бачев.

Той акцентира, че чиновниците му ще продължат работата си на терен, като една от главните задания е да влязат в кварталите, с цел да почистят и обработят огромните квартални улици, защото температурата все още е към минус 1.5 градуса. Целта е да не се позволява замръзването им.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР