По-рано днес се проведе поредното заседание свързано със скандалния случай свързан

...
</TD
>По-рано днес се проведе поредното заседание свързано със скандалния случай свързан
Коментари Харесай

Родителите на воденото на каишка в мола момче: Клипът е извратен

По-рано през днешния ден се организира следващото съвещание обвързвано със скандалния случай обвързван лазещото като куче момче в пловдивски мол. Инфлуенсърите Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката са упрекнати за осъществяването на тези непристойни дейности и общественото оскърбление на младото момче.

Репортер на Plovdiv24.bg присъстваше при разпита на майката и бащата на потърпевшия Денислав. 

" Разбрах за клипа, до момента в който бях на дежурство, тъй като дамата ми се обади и ме попита: " Знаеш ли синът ти в какъв клип се е снимал? " Няколко пъти гледах видеото и в същото време ми звънна Милен Стаматов, която ме попита какво мисля за него. Тогава бяхме изпаднали в парично несъстояние и му споделих, че ние не можем да водим каузи, които не са ни по джоба и в случай че те желаят да оказват помощ, добре. "

Бащата дефинира клипа като " перверзен и " болен " и изрази терзание, по какъв начин може да се измисли нещо, което минава всички човешки граници.

" Стоян е звънял на Денислав и го е тормозил. Сподели ми, че са му писали, по какъв начин Тошо Куката губил самообладание за въпросното видео. " Изнудиха ме " - това му бяха думите. Заплашвали го, че ще създадат нещо на фамилията му. Казах му това да ти е за урок. Аз схващам, че той е бил заставен. ", сподели още той.

Мъжът добави още, че е момчето е блокирал всички инфлуенсъри след случката.

Майката на Денислав също описа своята позиция.

" Той не e познавал тези лица преди клипа. Стоян ги среща с тях. Синът ми се промени. Една вечер му отворих таблета и в месинджър видях доста известия и  над 10 позвънявания от Стоян, които гласяха " Айде за нашата работа, че Тошо Куката ще се ядоса ". Въпросният ден той се прибра взе си доста пари и аз го питах " Къде отиваш? ". Той ми показа, че отива с сътрудници. Аз му споделих, че му е неразрешено да излиза със Стоян. Той беше в суматоха за това излизане.

На идващия ден ме потърси Милен Стаматов. С него се била свързала учителка, която е преподавала на Денислав и му е обяснила, че е момче със СОП. Той изрази угриженост и предпочитание да помогне "

И двамата родители дефинираха сина си, като елементарно манипулируем, добър и в действителност е със специфични просветителни потребности. 

Жената показа, че в началото не се съгласила да се пуска тъжба към прокуратурата, само че е размислила.

При разпита си й двамата разказваха за различен клип, обвързван с Денислав и инфлуенсърите в " Кауфланд ". По думите им още тогава са говорили с момчето и са изразили неодобрението от компанията, в която се намира.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР