Пловдивчанка използва социалната мрежа, за да разкаже за неприятно преживяване

...
</TD
>Пловдивчанка използва социалната мрежа, за да разкаже за неприятно преживяване
Коментари Харесай

Бъдете нащрек! Неприятна ситуация в пловдивски парк силно притесни посетителка

Пловдивчанка употребява обществената мрежа, с цел да опише за неприятно прекарване в тракийския " Ротари парк ". Желанието на дамата е да предизвести други гости да бъдат изключително деликатни, а също по този начин и да получи съвет от по този начин създалата се обстановка, видя Plovdiv24.bg . Ето по какъв начин дамата разказва случката:

" Тези съмнителни лица и един мъж, който сега не е с тях, ме преследват в парка още веднъж. Съмнително е държанието им, не това, че са забулени. Два пъти ме пресрещаха и внезапно сменяха посоката, щом и аз го правех. Не смъкват очи от мен и децата, а и аз не смъквам очи към този момент от тях.Спират, когато спирам и аз.

Разделят се- ту едната е с мъжа, ту другата, ту двете, само че постоянно около мен и със странните маневри, които върша и аз, с цел да преценява дали се насочват към мен. Щом тръгнат към мен, обръщам посоката и те го вършат.

Отивам към другите майки и те се изпаряват. Просто бъдете нащрек, аз съм постоянно. "

Публикацията беше споделена неведнъж, а мненията са десетки. Повечето хора дават съвет да се обърне към полицията за подпомагане. Ето и част от тях:

Боже,не ходете там, апелирам Ви! Колкото и да внимавате! Вие сте сама,те са евентуално доста повече хора,отколкото Вие сте видели.Хубаво е,че предизвестява,едва ли от полицията ще свършат някаква работа,но може би е добре да опитате въпреки всичко.

Носенето това на главите им е нелегално в България. Викаш полиция за нарушение на публичния ред и закона.

Потърсете неотложно полиция. Те ще ви оказват помощ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР