Пловдивчанин публикува снимка във фейсбук на шофьор, който е паркирал

...
</TD
>Пловдивчанин публикува снимка във фейсбук на шофьор, който е паркирал
Коментари Харесай

Пловдивчанин снима неправилно паркирал, скъсаха го от подигравки

Пловдивчанин разгласява фотография във фейсбук на водач, който е паркирал погрешно по неговите думи, видя  Plovdiv24.bg. Ако обаче човек се загледа, се вижда, че в действителност колата е готова да бъде прибрана в гараж.

Според потребителите в мрежата: 

" Не пожъна триумф с тъпият пост. Вижда се вратата на гаража. Другият път смени ъгъла на снимане!

Въобще даже няма тип на паркиран автомобил! Там има гараж, индивидът просто е слязъл да го отвори и по-късно ще си вкара колата в гаража!

Аман от нелепостите ви... снимкаджии измислени... наред сте единствено мрънкала без работа!

Въпрос с нараснала компликация за умниците, разкрили мистерията, че тук ще се влиза в гараж: А дали не е по-правилно да спреш паралелно на спешни, с цел да те виждат по-добре, в случай, че това е бул., а не квартална уличка? Подозирам, че този/тази гений прави това и когато е мрачно.

Като човек, на който се постанова да прави сходна маневра, само че на Гладстон, постът е много провокиращ. Нито аварийки, нито верен заход оказват помощ, когато се намира най-малко един водач и то свадлив, който няма самообладание и 5 секунди да те изчака. Бих си изтрила поста, неточност - въобще не бих снимала сходна обстановка.

Ъм, индивида си прибира колата в гаража... с тези групи в обществените мрежи, количеството на " съзнателните и обществено ангажирани жители " внезапно се усили. Имам възприятието, че непрекъснато дебнат из града за някой паркирал, аварирал и спрял на стопа за цигари, с цел да го снимат и да го качат тук, видиш ли изпълнили са си публичния дълг и са разобличили още един злосторник  хора, има и други способи да бъдете потребни за обществото ".

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР