Пловдивчанин е заснел начина, по който почистващата фирма в Пловдив

...
</TD
>Пловдивчанин е заснел начина, по който почистващата фирма в Пловдив
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Уникално почистване на казани за боклук

Пловдивчанин е снимал метода, по който почистващата компания в Пловдив обслужва кошовете за отпадък в града. По-конкретно става въпрос за бул. " Кукленско шосе " 21 в регион " Южен ". Видео от активността е качено във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив ", видя Plovdiv24.bg .

От фрагментите става ясно, че сметопочистването и сметоизвозването или най-малко опитите за това се случват на 16 февруари и 20 март денем и надлежно вечерта, което потвърждава, че дейностите на чиновниците не са казус.

Впечатление прави по какъв начин мъжете от компанията бъркат няколко пъти в кошовете и вадят отпадъци оттова. Вижда се, че това са огромни картонени кашони. Явно те пречат на камиона да обработи битовите боклуци и по тази причина ги вадят.

Поради неналичието на контейнери за разделно събиране се е образувало и мини бунище, което се усилва, защото чистачите замитат боклука към казаните върху купчината. Така между едните боклуци има и други, които са отвън кошовете за отпадък.

Ето какво споделя пловдивчанин, коментирал поста:

" Няма оправяне в " Кичука " скоро ще червясаме, разкопават всичко, камионите на чистотата няма къде да минат, единствено плащаме боклук. В събота разкопаха " Петър Стоев " от " Стефан Стамболов ", с цел да откраднат паветата и боклука вечер за два камиона. Няма оправяне. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР