, пътувала от морето, от Plovdiv24.bg се свързахме и с

...
</TD
>, пътувала от морето, от Plovdiv24.bg се свързахме и с
Коментари Харесай

Шофьорът на Юнион Ивкони: Този автобус е от скопените! Жените не бяха адекватни!

, пътувала от морето, от Plovdiv24.bg се свързахме и с въпросния водач на рейс.

Мъжът твърди, че има 30-годишен опит в областта на превоза и интернационалния транспорт, а в самата компания " Юнион Ивкони " в действителност е неотдавна. Той споделя, че съвсем всичко от този сигнал е погрешно, като показа, че информацията може да се ревизира и от диспечера в Стара Загора.

" Когато дамите подадоха сигнала, полицията на КАТ ме спря на пътя. Провериха ме за алкохол, а въпросната жена е писала, че въобще не ми е била осъществена инспекция. Полицаите се качиха и в салона на рейса, разговаряха с хората, видяха, че няма нищо от това, което трите дами, слезли на пътя, описаха ", разяснява лидерът на рейса.

Шофьорът показа, че след слизането на автогара " Стара Загора " шефът на компанията се е обадил на диспечера, с цел да го свърже с хората от салона и да беседват. След диалога с пътниците е било открито, че те нямат терзания и водачът е траял да кара хората към Пловдив.

" Не знам какво ги е предизвикало да подадат подобен сигнал, само че те очевидно не бяха съответни! Най-напред, още до момента в който пътувах, се нахвърлиха върху мен. Казаха, че карам доста бързо, че съм несъответстващ и да съм карал по-бавно. Автобусът, ние по шофьорски му споделяме " кастриран ", т.е. той е на 90 км закрепена скорост. Аз не мога да карам повече от 90 км/час даже и да желая. А това е автомагистрала. С какъв брой километра би трябвало да карам? Освен това съблюдавам разписание. Продължиха да ми викат. Хората от салона се възмутиха, обадиха се, те започнаха да се карат още веднъж с другите пасажери и като ни стопираха на пътя до Стара Загора, ми направиха теста ".

" Уволняват ме поради това нещо! Шефът ми ме уволни за този сигнал, без да съм отговорен ", сподели още лидерът.

Относно връщането до Китен, водачът разяснява, че забавянето не е било повече от 10 минути, а мотивът е следният:

" Аз потеглих от Приморско за Китен, само че тогава ми се обади диспечерката и ми сподели: " Моля те, единствено 4 километра са. Има една женичка за заравяне, бързала. Върни се да я вземеш. " Аз обърнах и я взех. Закъснението ми беше 10 минути, което е възможно, тъй като след това се и навакса, като им редуцирах почивката в Бургас. Тогава нямаше пасажери за слизане и качване и аз стопирах на първата бензиностанция след Бургас и им споделих, че ще я понижа ", разкри той.

" Трите дами просто се правеха на артистки пред служителите на реда, страхували се за живота си. Карам рейс 30 години и до момента не съм допускал злополука или нещо сходно. Отворих им да си вземат багажа и си потеглиха. Останалите пасажери даже се възмутиха на автогарата ".

Относно заспиването на автомагистралата, за което написа пловдивчанката, подала сигнала, водачът разяснява, че по пътя Бургас-Стара Загора има сектор, който е " нащърбен ". Именно там водачът решил да влезе с двете гуми в спешната лента, с цел да предотврати най-малко малко неприятното друсане.

" Как ще заспя? Мога ли да заспя, като от бензиностанцията да Стара Загора няма и един час време. Нито е нощ, нито нищо. Целият сигнал е небивалица и не знам какво целят с него. Отделно аз съм виновен човек, возя 50 индивида, мога ли да мина просто по този начин на червен светофар? "

" Без да съм отговорен, понасям вини, просто нямам думи… ", сподели още лидерът на транспортното средство.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР