От 10 декември Куклен театър – Русе грабва въображението на

...
</TD
>От 10 декември Куклен театър – Русе грабва въображението на
Коментари Харесай

Децата в Русе изпращат своите коледни желания до Дядо Коледа

От 10 декември Куклен спектакъл – Русе сграбчва въображението на децата със специфичен посетител на спектаклите си, както и с обичайна към този момент самодейност " Писмо до Дядо Коледа “. С вярата да създадат коледните празници още по-специални, артистите канят всички малчугани да споделят своите секрети стремежи.

Подготовка за коледните празници в Куклен спектакъл – Русе към този момент се движи с цялостна пара. От 10 декември децата ще се радват на специфичен посетител след всеки театър – самият Дядо Коледа. Родителите, които закупуват билети за тези спектакли, би трябвало да приготвят подарък за своите деца, който положителния дъртак ще им донесе в края на спектаклите в театъра. Той би трябвало да е авансово опакован, с ясно написани две имена и възраст на детето. Подаръкът се оставя на касата на театъра една седмица преди съответното зрелище, осведомят от Куклен спектакъл - Русе.

За поредна година се организира и самодейността " Писмо до Дядо Коледа “. Децата, които могат да пишат и четат или занапред поемат своите първи стъпки в тези умения, още веднъж ще имат опцията да изпратят своите писма към положителния дъртак. Екипът на Куклен спектакъл – Русе ще съобщи всеки плик с стремежи на самия Дядо Коледа, а той от своя страна ще отговори по пощата персонално на всяко едно дете.

За да вземат участие, децата би трябвало да приготвят своите писма, които да пуснат в коледната пощенска кутия на стареца. С помощта на своите родители, те могат да основат своите неповторими послания, на които да получат сърдечен отговор. За да е допустимо това, всяко писмо би трябвало да съдържа ясно и четливо изписани две имена на получателя, прецизен и цялостен адрес с пощенски код, както и добавена пощенска марка за непрепоръчана писмовна пратка с преимущество сложена вътре в плика. Крайният период за стартиране на писмата в кутията на Дядо Коледа е 17.12.2023 до 13:30 часа.

Пощенската кутия на Дядо Коледа ще бъде сложена във фоайето на театъра, където с неспокойствие ще чака забавните писма на дребните създатели, написани с обич и неспокойствие.

Не пропускайте опцията да станете част от магията на Куклен спектакъл Русе. Изпратете вашите писма до 17 декември и създайте незабравими мемоари за вашите деца. Програмата със специфичен посетител Дядо Коледа може да бъде забелязана на формалния уебсайт на театъра www.puppetruse.com.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР