Остават два месеца до единственото по рода си международно изложение

...
</TD
>Остават два месеца до единственото по рода си международно изложение
Коментари Харесай

Четвъртото издание на TEXTAILOR EXPO от 5 до 7 октомври в Панаира в Пловдив

Остават два месеца до единственото по рода си интернационално ревю за мода и тектсил у нас - TEXTAILOR EXPO. Събитието още веднъж ще семейства Международен панаир Пловдив от 5 до 7 октомври 2023 година То ще събере български и задгранични експерти от промишлеността на модата и текстилния отрасъл. Форумът е идеалната опция за всички експерти, които желаят да се срещнат с най-новите тенденци и нововъведения, да показват своите артикули и услуги пред голям брой гости, да обменят опит между тях. Специализираният темперамент на ревюто разрешава на участниците да се свържат с евентуални клиенти и сътрудници, с които да развият бизнеса си и да открият нови благоприятни условия за съдействие. Организаторите на ревюто плануват богата съпъстваща стратегия от семинари, лекции и фешън ревюта с присъединяване както на одобрени дизайнери, по този начин и на студенти по мода и възпитаници от професионални гимназии.

Част от фокуса на TEXTAILOR EXPO са младите гении, чието развиване и следваща реализация поредно поддържа маестрото на международното фешън изкуство - доцент Иван Донев. Неговата креативна работилница - CreativeLab by IvanDONEV, е едно от най-очакваните и посещавани събития, които притеглят бъдещи и сегашни дизайнери от България и Европа. Световно приетият стилист е извънредно зает с откриването на млади гении и промотирането на създадени от тях марки, а тяхна селекция минава през състезанието TAILOR YOUR MIND. Той се организира в няколко стадия и тази година тематиката му е " Around the World ". Финалистите с техните сбирки ще дефилират на подиума на TEXTAILOR EXPO 2023 в последната вечер от ревюто. И тази година уредниците дават обещание паметен фешън театър, в който ще се включат гостуващи международни дизайнери. След блестящата колаборация на Иван Донев и дизайнера на статуи за глава Джузепе Фата предишния октомври, публиката тръпне в очакване за новостите на идното четвърто издание. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ
-->

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще!
Още вести от:10:01 / 01.08.202310:44 / 01.08.202309:36 / 01.08.202309:26 / 01.08.202309:21 / 01.08.2023
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР