Окръжна прокуратура – Благоевград привлече към в качеството на обвиняем

...
</TD
>Окръжна прокуратура – Благоевград привлече към в качеството на обвиняем
Коментари Харесай

Прокуратурата в Благоевград превлече като обвиняем наркоразпространител в Банско

Окръжна прокуратура – Благоевград притегли към в качеството на обвинен 38-годишия Б.Ш. по дело за разпространяване и държане за разпространяване на наркотични субстанции, оповестяват от Апелативна прокуратура-София. Престъпното действие е квалифицирано по член 354а, алинея 2, изр. 2, прочие 3, вр. изр. 1 и вр. алинея 1, изр. 1, прочие 4 и прочие 5, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието е открито, че на 14.02.2023 година на обществено място в гр. Банско Б.Ш. популяризирал коноп (марихуана) и кокаин на две лица.

Непосредствено по-късно в автомобила му, паркиран на ул. " Полежан “ в гр. Банско, в нает от него апартамент в хотелски комплекс в града, както и в жилището му в гр. Банско били открити наркотични субстанции, нелегално държани от него за разпространяване – 521 грама кокаин и 530 грама коноп (марихуана). Предметът на закононарушението е в огромни размери.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор Б.Ш. е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР