Очакваме ли скоро цените на имотите да паднат? Собственикът на

...
</TD
>Очакваме ли скоро цените на имотите да паднат? Собственикът на
Коментари Харесай

Собственик на фирма за недвижими имоти в Пловдив: При панелното и по-старо строителство се отчита спад до 20%

Очакваме ли скоро цените на парцелите да паднат? Собственикът на компания за недвижими парцели в Пловдив Яна Хинкова съобщи пред NOVA NEWS, че ще има утешение на пазара, що се отнася до продажбите на жилища.

" Това се следи през третото тримесечие на тази година. Клиентите, които търсят парцели, са прецизни и се повяват с ясни и точни стремежи. Ориентирани са предпочитано към новото строителство. При панелното и по-старото строителство се регистрира спад сред 10 и 20%, както и при по-крайните квартали на града, които не са забавни за покупка ", уточни тя.

Хинкова счита, че като част от международната стопанска система, България няма по какъв начин да не бъде повлияна от икономическата обстановка в световен мащаб и по-конкретно - от инфлационните процеси. 

" Вдигането на стойностите на недвижимите парцели е напълно логически развой по време на пик. Сега следим утешение на пазара или така наречен " махало " -  намираме се в неговия център като пазар. "

" Стойността на парцела се дефинира от местоположението, от качеството и името на строителя. В рамките на една година има растежа от 25 % на цените на парцелите. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР