Общинският съвет в Бургас ще проведе последното си за годината

...
</TD
>Общинският съвет в Бургас ще проведе последното си за годината
Коментари Харесай

Общинският съвет в Бургас ще проведе редовно заседание

Общинският съвет в Бургас ще организира последното си за годината постоянно съвещание . Дневният ред включва 31 докладни мемоари и 4 питания от общински съветници. 

В първа точка ще бъде разисквано въвеждането на характерни условия към образа на градските пространства, постройките и архитектурните ансамбли. Идеята е да се вкара обединен механизъм за различим образ на града, който включва несъмнено цветово фасадно оформление на постройките в жилищните комплекси.

Днес съветниците ще гласоподават и поемането на дълг от страна на общинския  превозвач за инвестиция в построяването на фотоволтаична система за произвеждане на електрическа енергия. Ще се прегледа и концепцията за развиване на Археологически и термален парк " Акве Калиде – Бургаски минерални бани “.

Част от питанията на съветниците са свързани с таксата за паркиране в " синя зона “, с разноските за празнични събития и новогодишна декорация, както и със Специализирания център за рехабилитация и психическа поддръжка на деца в кв. " Ветрен ".

Сесията стартира в 9.00 часа в постройката на Културния дом НХК.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР