Няма да се уморя да повтарям, че грижата за хората

...
</TD
>Няма да се уморя да повтарям, че грижата за хората
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Грижата за хората е основен стълб в програмата ми

" Няма да се уморя да дублирам, че грижата за хората е най-важна в работата ми. Не тази популистката, а човешката грижа " – това съобщи кметът на " Тракия " и претендент за кмет на Пловдив от ГЕРБ на среща с членове на Клуба на инвалида в града. На нея участваха още претендентът на ГЕРБ за кмет на регион " Тракия " Георги Гатев и общинският консултант Вера Тоскова.

" Това не са единствено думи, вие го потвърждавате всеки ден с работата си. И в делници, и в празници сте с нас през годините, споделяте насладите и болките ни ", уточни ръководителят на Клуба Гинка Симонова.

Присъстващите припомниха доста от самодейностите, провеждани от и екипа му в " Тракия ".

" Когато всичко бе затворено поради коронавирус, когато хората бяха обезпокоени, а доста останаха без приходи и неспособност да купят даже медикаментите си, вие бяхте до нас ", споделиха присъстващите и припомниха добрините, сторени от по време на коронавирус пандемията, наречени " Пакет в грижа ". Месеци наред нуждаещите се получаваха хранителни пакети и санитарни материали в помощ на семействата им.

Благодарение на съдействието с благотворителни организации и донори през годините са подпомагани нуждаещи се фамилии.

" Тази грижа ще продължи, тъй като тя ми дава сили, тя ни прави общественост ", показа.

От своя страна претендентът за кмет на " Тракия " от ГЕРБ Георги Гатев съобщи, че в случай че бъде определен, ще продължи ръководството покрай хората.

На изборите на 29-ти октомври гласувайте с № 7 в трите бюлетини - за кмет на Пловдив, кметове на региони и за общински съветници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР