Нашите искания са повече това нещо да не се повтаря.

...
</TD
>Нашите искания са повече това нещо да не се повтаря.
Коментари Харесай

Бизнесмен към МВР: Да издирват наркодилърите, а не да събличат хората

" Нашите претенции са повече това нещо да не се повтаря. Ние сме " за " инспекциите, само че това оскърбление и да не ни оставят да работим си е жив рекет, който не може да поносим повече " - съобщи Диян Найденов, притежател на клуба, в който е осъществена полицейската инспекцията предишния петък, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Искаме да се преустанвови този метод на осъществяване на инспекции. Има разновидности за Криминална полиция по какъв начин да търсят разпространителите на опиати и да ги отстраняват, а не да съблекат огромна част от заведението, да ги претърсят всичките и хората, които са пристигнали да честват, да получат действително едно стоене до 6 и половина и без изработен обиск да не напущат заведението " - разгласи той.

Найденов сподели, че клиентите били обезпокоени, звънели да питат дали работи заведение, ще отваря ли, ще има ли инспекции. 

" Искаме оставки. Това е искане на асоциацията. Аз, като притежател на заведението, желая това нещо да не се повтаря. Да се вършат съответни инспекции за опиати, а не такива показни, с които се показва мощ " - добави предприемачът.

Повече - във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР