Наемателите на триетажната общинска къща на ъгъла на улиците Даме

...
</TD
>Наемателите на триетажната общинска къща на ъгъла на улиците Даме
Коментари Харесай

Решиха сериозен проблем на ул. Даме Груев

Наемателите на триетажната общинска къща на ъгъла на улиците " Даме Груев " и " Тодор Александров " ще бъдат настанени в друго общинско жилище. Днес хората ще създадат оглед на жилищата, които общината им предлага и би трябвало да изберат един от тях, научи извънредно Plovdiv24.bg

На Елена Манева и фамилията се дава право да избират всред жилища в регионите " Южен ", " Северен " и " Западен ", които се намират на първи, пети и девети етаж. Апартаментите са остаряло строителство и скоро са били освободени от други наематели. При нужда, бригада на Оперативна програма " Жилфонд " ще извърши дребни поправки, сподели за Plovdiv24.bg Николай Аджеларов, шеф дирекция " Общинска благосъстоятелност ". Според него вероятността да не харесат нито едно от препоръчаните жилища за пренастаняване е дребна. 

Мъж със здравословни проблеми, обитаващ въпросната къща, към този момент е изместен в Център за настаняване от фамилен вид отвън Пловдив, заяви за Plovdiv24.bg шефът на дирекция " Социално подкрепяне ". Още в сряда е проведено настаняването му, като дирекцията е осигурила превоза до новия дом на индивида.

Къщата, която в този момент населява фамилията на Елена Манева, е била отчуждена още през 1989 година за градеж на жилищен блок. Вместо да я съборят, в нея са настанени наематели на " Жилфонд ". Сега обаче ще би трябвало да я бутнат поради реконструкцията и разширението на ул. " Даме Груев ", което се прави сега.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР