Над 50 от най-големите фирми в България участват в тазгодишния

...
</TD
>Над 50 от най-големите фирми в България участват в тазгодишния
Коментари Харесай

Големи фирми предлагат стаж на пловдивски студенти

Над 50 от най-големите компании в България вземат участие в тазгодишния Форум " Стажове ", който бе открит днес в ректората на пловдивския филиал на Технически университет - София, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Форумът се организира за 12-и следващ път.

В него работодателите показват на студентите настоящите си работни позиции и летните стажантски стратегии.

" През годините конгрес " Стажове " се потвърди като доста добре работещ формат, мотивиращ, както за студентите, по този начин и за дребни, междинни и огромни компании в района на Пловдив. Участващите компании са главно от промишлеността и всички те дават опция на нашите студенти за професионална реализация, както и за бъдещо кариерно развиване ", съобщи пред камерата на Plovdiv24.bg шефът на ТУ София, филиал Пловдив доцент доктор инж. Никола Шакев.

" Мога да кажа, че за всички специалности има огромно търсене измежду работодателите. Тази година с обособените щандове сме основали малко по-добри условия за компаниите, които са структурно определящи за стопанската система на пловдивския район. Добър е форматът, удовлетворен съм ", добави още доцент Шакев.

Гледайте в прикаченото видео какво още показа пред камерата на Plovdiv24.bg доцент Шакев!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР