Над 100 председатели на Общински съвети от цялата страна за

...
</TD
>Над 100 председатели на Общински съвети от цялата страна за
Коментари Харесай

Председателите на Общински съвети идват в Пловдив

Над 100 ръководители на Общински препоръки от цялата страна за следващ път ще бъдат в Пловдив, където ще се организира общото заседание на Националната асоциация на ръководителите на Общински препоръки в Република България. Събранието ще се организира утрe в парк-хотел " Империал ".

По време на форума ще бъде изработен доклад на активността на организацията и ще се одобри бюджета за 2023 година. Сред главните задания през миналата отчетна година са дейното присъединяване на асоциацията в законотворческия развой на Народно заседание по закони, касаещи локалните управляващи, както и повишение потенциала на локалните парламенти и техните ръководители в най–важните сфери на локалното самоуправление. Сдружението работи по съществени публични дела. Една от концепциите, които се стреми да осъществя е децентрализацията – финансова и институционална.

Към сегашния миг в НАПОС-РБ, която е учредена точно в Пловдив през 2004г., членуват 192 ръководители на Общински препоръки, като броят им годишно се покачва.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР