На виртуозни кулинарни произведения се насладиха жители и гости на

...
</TD
>На виртуозни кулинарни произведения се насладиха жители и гости на
Коментари Харесай

Минка Сърнешка: Да покажем, че жените сме номер 1 и в кухнята, и в политиката!

На виртуозни кулинарни творби се любуваха поданици и посетители на Пловдив, които в съботния топъл следобяд посетиха проведената от Минка Сърнешка, претендент за кмет на регион Централен от " Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Обединението на дамите социалистки в Пловдив, кулинарна галерия. Тя беше под мотото " Номер едно в кухнята, номер едно и в политиката ".

Над 50 извънредно вкусни домашни ястия подготвиха дамите участнички, а в надпреварата с тях се впусна и един самоуверен мъж. Компетентно жури с ръководител арх. Костадин Палазов – претендент за кмет на Община Пловдив и членове Калин Милчев – лидер на листата за общински съветници, адв. Наум Китанов – претендент за кмет на регион " Западен “ и претенденти за общински съветници отличиха най-вкусните от тях.

Освен кулинарните изкушения, гостите и участниците имаха опцията да дадат своите оферти за по-добро ръководство на града ни, а Минка Сърнешка " забърка " самобитна рецепта, с най-важните съставки за един добър кмет.

Много хора написаха на поставените за задачата дъски, какво съгласно тях би трябвало да бъде ръководството на града и даже дадоха съответни задания на бъдещите участници в ръководството от БСП-Пловдив.

Арх. Палазов поздрави всички и изрази вяра да вижда от ден на ден дами в политиката. " Кой, в случай че не дамите, могат да дадат най-разумните решения за възстановяване живота на всеки един “, разяснява той.

Инж. Калин Милчев сподели, че виждайки по какъв начин дамите печелят сърцата на присъстващите с ястията си е уверен, че на 29 октомври Българска социалистическа партия ще завоюва по този начин и сърцата на гласоподавателите.

В апогея на радостното и приповдигнато въодушевление публиката сканира " Победа! " и " Българска социалистическа партия е номер едно! ", като самобитна покана към всички да гласоподават с номер 1 в бюлетината!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР