На притеснителна гледка се натъкна репортер на Plovdiv24.bg в района

...
</TD
>На притеснителна гледка се натъкна репортер на Plovdiv24.bg в района
Коментари Харесай

Скандални флаери край училище в Пловдив

На притеснителна панорама се натъкна кореспондент на Plovdiv24.bg в региона на Хуманитарната гимназия.

През вчерашния ден голям брой флаери, промотиращи поръчка и закупуване на божествен газ, са били оставени в прилежащите пространства към учебното заведение.

Публикуваният от нас е бил един от 10-те сложени на масите на заведение, намиращо се в непосредствена непосредственост до гимназията.

От листовката разбираме какви са предлаганите типове божествен газ и промоциите сега. 

В ценовия диапазон до 40 лв. са включени три типа, които в комплект възлизат на стойност от 100 лв.. 

При по-големите бутилки газ оставаме с усещане, че цената е " на оферта " и две костват 90 лв.. 

Интересен е фактът, че искащите да получат този артикул могат да се възползват непрекъснато от услугите, а доставката е в границите на град Пловдив ще им бъде безвъзмездна. 

Многократно екипът на Plovdiv24.bg е разгласил притеснителни фрагменти и случки, свързани с използването на божествен газ от малолетни лица. 

Припомняме, че е продажбата на божествен газ е строго неразрешена, а на 7-ми септември тази година депутатите одобриха ограничавания за използването му.

Те утвърдиха диазотният оксид (райски газ) да се употребява единствено в производството на храни.

Райският газ като добавка в храни се позволява в обекти за произвеждане и преправка на храни и заведения за публично хранене, когато се употребява като добавка в пространствата за приготвянето на храни, плануват признатите промени в Закона за храните текстове.

Популярните пълнители с божествен газ, които са рискови за здравето, изключително при подрастващи, са неразрешени за продажба, в това число в заведения и нощни клубове.

Забраната важи както за деца, по този начин и за продажба на клиенти над 18 година

Райският газ се употребява в медицината и стоматологията за притъпяване на чувството за болежка и директно въздейства на невротрансмитерите в мозъка.

В момента измежду младежите райския газ се употребява за развлечение, вдишването му води до еуфория, отделяне от заобикалящата действителност и гърмеж от страсти. Въпреки краткотрайния му резултат приблизително 2 до 5 минути, всеки човек е самостоятелен и няма задоволително медицински данни по какъв начин той се отразява.

През тази наша обява се надяваме виновните институции да се самосезират и да прекратят свободната търговия на райския газ преди да имаме
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР