На 3 ноември в 18.00 ч. Градската художествена галерия в

...
</TD
>На 3 ноември в 18.00 ч. Градската художествена галерия в
Коментари Харесай

Безкрайност в Градска художествена галерия

На 3 ноември в 18.00 ч. Градската художествена изложба в Благоевград отваря порти за независимата галерия на Царимира Георгиева, оповестиха от общината.

Колекцията с надпис " Безкрайност “ показва живописни платна, всяко едно от които по собствен характерен и надълбоко самостоятелен метод ни вкарва в една съвсем свръхестествена и феерична атмосфера, в която авторката си слага за цел да предизвика и сложи на предизвикателство сетивата и усещането на фена.

Царимира Георгиева е родена в Монтана и е израснала в Пазарджик, само че преди повече от четвърт век се реалокира да живее, учи и работи в Благоевград.

Нейни картини постоянно вземат участие в общи, районни, национални и интернационалните изложения, като доста от творбите ѝ са владеене на частни сбирки в Европа и Съединени американски щати. С огромен интерес и триумф са осъществени предходните й четири независими изложения в страната.

Наред с чисто креативната си активност, Царимира Георгиева също по този начин развива и интензивна преподавателска активност в качеството си на преподавател в Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград, като наставник и базов преподавател към Югозападен университет " Неофит Рилски “ и като съосновател и учител в Обучителен център " МонтесориАрт “ в Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР