На 18 април в Царево ще се проведе обществено обсъждане

...
</TD
>На 18 април в Царево ще се проведе обществено обсъждане
Коментари Харесай

Важна тема обсъждат в Царево

На 18 април в Царево ще се организира публично разискване на концепцията за " Развитие на резистентен туризъм и възстановяване на транспортната съгласуваност на Югоизточния район за обмисляне от равнище 2 “. Водещ сътрудник в създаването ѝ е Агенция " Пътна инфраструктура “ със съдействието на Община Царево. Срещата се провежда от Областен информативен център – Бургас по отношение на процедурата за кандидатстване за финансиране по Програма " Развитие на районите “ 2021-2027.

Дискусията е от 13:45 ч. в лекционната зала на Народно читалище " Г. Кондолов - 1914 “ в Царево.

АПИ взе участие в концепцията с предложение за главен ремонт на 58 км от второкласния път IІ-99 Царево - Малко Търново. Трасето е съществена връзка сред Царево и Малко Търново. По пътната артерия минава главният трафик от Южното Черноморие към Република Турция. Успешното осъществяване на плана ще усъвършенства транспортните връзки сред обитаемоте места в района, ще увеличи сигурността на придвижване и ще повлияе позитивно за по-качествени условия за туризъм в региона.

Освен вложения в пътна инфраструктура, в концепцията са включени и целенасочени ограничения за облагородяване и развиване на туристически обекти.

До 20 април всички заинтригувани лица имат опция да се срещнат с концепцията и да попълнят къса онлайн анкета, посредством която да я поддържат или да създадат мнения или възражения. Получаването на необятна социална поддръжка е едно от наложителните условия концепцията да бъде утвърдена за финансиране.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР