На 16 ноември 2023 г. Районна прокуратура – Пловдив ,

...
</TD
>На 16 ноември 2023 г. Районна прокуратура – Пловдив ,
Коментари Харесай

Общинският съветник удрял жена си в колата и пред детето

На 16 ноември 2023 година Районна прокуратура – Пловдив , на 29 година, за това, че на 04.11.2023 година в Пловдив е предизвикал лека телесна щета на жена, с която е бил във фактическо съпружеско общуване.

Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и е било упражнено над жена, с която имали дете. Престъплението е квалифицирано по член 131 ал.1 т. 5а вр. член 130 алинея 2 от Наказателния кодекс.

Карабелов и потърпевшата жена са живели на брачен начала, само че се разделили. При взаимното им общуване се родило дете. На 4 ноември 2023 година те се срещнали в Пловдив във връзка предаването на детето от майката на бащата.

Намирали се в лекия автомобил на Карабелов, когато сред тях зародил спор. Мъжът нанесъл удари на дамата, като й предизвикал лека телесна щета. В автомобила било и 2-годишното им дете.

По досъдебното произвеждане са осъществени дейности по следствието – разпитани са очевидци, направена е съдебномедицинска експертиза и други. Действията по следствието не престават.

Карабелов е общински консултант в Съединение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР