На 16 април, Ден на Българската конституция и професионален празник

...
</TD
>На 16 април, Ден на Българската конституция и професионален празник
Коментари Харесай

Окръжен съд - Русе е организатор на Пролетен бал на юриста

На 16 април, Ден на Българската конституция и професионален празник на юристите, над 160 представители на правната общественост от Русенска област се събраха на церемониален бал, проведен от Окръжен съд - Русе.

Тази дата е знаменателна за общество, тя припомня за фундаменталните полезности, върху които е построена българската държавност - независимост, народна власт, господство на закона и отбрана на правата на индивида.

Събитието се организира в централното предверие на Съдебната палата, където гостите бяха посрещнати с приветствено слово от ръководителя на Окръжен съд – Русе Николинка Чокоева. Тя акцентира смисъла на специалността на юриста за построяването на правовата страна и отбрана на правата на жителите.

Събитието продължи с музикални осъществявания на Детска вокална група " Слънце " към Общински детски център за просвета и изкуство гр. Русе с началник Наталия Константинова.

Балът се трансформира в чудесна опция за юристите да се срещнат и да се поздравят за своя празник. Сред гостите бяха съдии, прокурори, съдии по вписванията, държавни и частни правосъдни реализатори, нотариуси, юристи, юрисконсулти.

Пролетният бал на юриста в Русе е събитие, което способства за сплотяването на правната общественост в района и ще се трансформира в традиция.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР