На 16.04.2024 г. /вторник/, от 17:30 часа, в презентационната зала

...
</TD
>На 16.04.2024 г. /вторник/, от 17:30 часа, в презентационната зала
Коментари Харесай

Интересно събитие за Великденските празници в Бургас в миналото

На 16.04.2024 година /вторник/, от 17:30 часа, в презентационната зала на Етнографския музей в Бургас на ул. " Славянска " 69, Соня Кехлибарева – краевед, откривател на историята на остарелия Бургас и създател на книги и изявления по тази тематика, ще изнесе обществена лекция, отдадена на Великденските празници и тяхното отбелязване в морския град в предишното, заяви РИМ-Бургас.

Събитието се провежда по отношение на реализацията на музейната просветителна стратегия и реализирането на упоритостта ни, музея да бъде място, където хора, разполагащи с завладяваща информация, да показват своите проучвания в разнообразни области на знанието.

Соня Кехлибарева разгласява в районния и народен периодически щемпел публикации за културни събития и литературни обзори. От 2009 год. се посвещава в изследването на лица и събития от историята на Бургас през предишния век. Има над 200 изявления по тези тематики, отпечатани в периодическия щемпел и онлайн уеб сайтове. Автор е на книгите " Ретро Бургас " и " Ретро Бургас 2 ". Входът за лекцията е безвъзмезден.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР