Metalhead Beer Fest 2023 ще се проведе на 29 и

...
</TD
>Metalhead Beer Fest 2023 ще се проведе на 29 и
Коментари Харесай

Пускат допълнителни нощни автобуси за прибиране от Metalhead Beer Fest

Metalhead Beer Fest 2023 ще се организира на 29 и 30 юли в парк " Минерални бани “. Събитието ще събере за четвърти път в Бургас някои от най-хубавите производители на крафт бира в България и Европа. Вкусната храна и готината музика са други запазени марки на фестивала.

Тази година бургаските уредници от Metalhead са поканили 10 български и 6 задгранични пивоварни. Те ще наливат най-малко по 2 типа друга бира всеки ден. Ще бъдат показани стрийт и крафт храни. Фестивалът дава музикална сцена за изява на DJ-и от България и чужбина. Очакваната посещаемост за двата дни е 3000-4000 души. Събитието притегля и огромен брой чужденци.

Желаещите да посетят фестивала ще могат да стопират колите си на двата паркинга против Търговска колегия " Акве калиде “, на кръговото кръстовище Банево – Ветрен, в паркинга, ситуиран директно след кръговото кръстовище, както на и този до пивоварна " Металхед “.

При препълване на паркингите, ще може да се паркира от едната страна на ул. " Александър Стамболийски “, която стига до кръговото на " Минералните бани “.

На място ще има патрулен автомобил, който да контролира паркирането в избраните за това зони, както и напредването на участници и гости към зоната на фестивала преди и по време на събитието.

В събота и неделя, 29 и 30 юли, Община Бургас и " Бургасбус “ ще обезпечат изключителни курсове на рейс №3 в посока от кв. " Банево “ за Бургас:

29.07.2023 година, събота:

- 23:10 часа от " Банево “

- 23:40 часа от " Банево “

 

30.07.2023 година, неделя:

- 23:10 часа от " Банево “
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР