Мащабна специализирана операция по метода широкообхватен контрол“ се провежда днес

...
</TD
>Мащабна специализирана операция по метода широкообхватен контрол“ се провежда днес
Коментари Харесай

Мащабна спецоперация на МВР в Пловдив. Неизрядните шофьори да не излизат!

Мащабна профилирана интервенция по метода " широкообхватен надзор “ се организира през днешния ден на територията на ОДМВР – Пловдив. В нея вземат участие екипи на бранш " Пътна полиция “ и представители на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация “, Агенция " Пътна инфраструктура “, Агенция " Митници “, Национална организация по приходите и районните структури на Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда “.

Съвместните инспекции са ориентирани към съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата, техническата редовност и регистрацията на МПС и теглените от тях ремаркета и полуремаркета.

Специално внимание ще бъде ориентирано и към условията за възможни маси и размери на товарните коли, както и за времената за ръководство и отмора от водачите, извършващи публичен транспорт на пасажери и товари.

По предписание на шефа на Групово дело " Национална полиция “ и в осъществяване на заповед на министъра на вътрешните работи превантивни акции с сходна устременост започват по график в цялата страна.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР