Криминална полиция“ при ОДМВР - Бургас и Пето Районно управление

...
</TD
>Криминална полиция“ при ОДМВР - Бургас и Пето Районно управление
Коментари Харесай

Бургаската полиция залови изпечени касоразбивачи

" Криминална полиция “ при ОДМВР - Бургас и Пето Районно ръководство – Бургас месец работиха по откриване на кражбата на пари и златни украшения от апартамент на бургазлия, ситуиран в бургаския ж.к. " Изгрев “.

Заловените са двама престъпно проявени и осъждани софиянци  на възраст 47 и 49 години, както и техен 43-годишен съгражданин. Тримата посредством отключване на конфиденциален патрон на входната врата проникнали в жилището, след което взломили железна каса, отнемайки сумата от 2 000 лева и към 20 грама златни украшения.

По случая са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, измежду които разпити на очевидци, разпознавания, ДНК експертизи, претършуване и изземване в употребените от мъжете жилища и коли на територията на София, откъдето са конфискувани материални доказателства.

Констатирано е, че към осъщественото закононарушение има още един съпричастен мъж 54-годишен престъпно проявен, също от София, който е разгласен за общодържавно търсене с мярка " Принудително довеждане “. На тримата софиянци са повдигнати обвинявания, а с прокурорски постановления срокът на задържането им е продължен до 72 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР