Когато има намеса от по-опитните е редно да подходи със

...
</TD
>Когато има намеса от по-опитните е редно да подходи със
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Когато има намеса от по-опитните е редно Асен Василев да подходи със смирение

Когато има интервенция от по-опитните е редно да подходи със примирение. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в обзорното предаване " Това е България " на  Радио " Фокус ". 

" Когато държавното управление е на едната политическа мощ, другата прави взаимни отстъпки, когато го поддържа, несъмнено. И този компромис е първо, и най-много с вота на личните гласоподаватели и второ, с някои от политиките, които бяха разграничителни линии по време на предизборната акция. Аз не мисля, че нещата са толкоз едностранчиви, чак толкоз песимистични за ГЕРБ, чак толкоз безнадеждни за “Продължаваме смяната ", които се развиват в сянката на по-големите си, някои се майтапят, и по-корпулентни сътрудници. Напротив, аз мисля, че се намираме в интервал, в който е време, сякаш всички ние малко да се успокоим, да създадем крачка обратно и настрана от страстите от последните година-две, които не доведоха до нищо, да се вгледаме в прагматичните неща ", посочи той.

Анализаторът напомни, че предходното държавно управление падна, поради неуспеха на финансовата политика на и в персонално качество. Харизанов добави, че финансовият министър е министър председателят в сянка на едно държавно управление, който задава политиките. " Но огромната политическа мощ има всички учредения да внася корекции в този бюджет. Прави чест на Борисов, че за следващ път е консенсусен, само че мисля, че и господин Василев си извади ясните заключения, че когато един път към този момент цяло държавно управление е паднало поради теб, поради избор на съмнение към финансовата политика, е хубаво да си доста по-диалогичен. И то не поради друго, поради сполучливия опит, който в този момент имаш шанса да ползваш ", разясни още гостът.

" Аз някак си не съм сюрпризиран от следващата доза аматьорщина и от това, че госпожа или девойка безусловно неразбираемо в какво качество, и от къде-накъде, от какъв напън и като каква ревизира претендентите за заместник-министри и регионални шефове в Google и споделя: “О, не може този човек, тъй като вижте какво написа за него в Google. Първо, бих я посъветвал да прочете какво написа за нея в Google. И второ, тази аматьорщина, с изключение на, че боде в очите и води до спомагателен отлив на гласоподаватели за “Продължаваме смяната ", в действителност може да се окаже и един потребен развой, при който липсват тясно партийни назначения, при който неналичието на сходно съдружно съглашение, поставено в някое чекмедже и на избраните квоти, най-после на процеса, при който партията споделя, “а, миг, това си е моя квота, този ще е индивидът ". 

Цоня Събчева
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР