Кметът посети Куклен театър – Русе, за да поздрави лично

...
</TD
>Кметът посети Куклен театър – Русе, за да поздрави лично
Коментари Харесай

Пенчо Милков посети Куклен театър - Русе, за да поздрави екипа за блестящите постижения

Кметът посети Куклен спектакъл – Русе, с цел да поздрави персонално целия екип за техните блестящи креативен достижения, научи Ruse24.bg . Срещата мина в сърдечна атмосфера, а мотивът бяха извоюваните оценки от куклениците на тазгодишната гала по връчване на театралните награди " Икар “ за спектакъла " Ясен и Омая “.

В формалния приветствен адрес, изрази високата оценка на общината към директорката Теменуга Хараланова, артистите и целия креативен състав. Той акцентира приноса на театъра за духовното издигане и обогатяване на русенската общественост посредством заслугите и всеотдайността на екипа.

" Използвам прелестния мотив, с цел да изкажа своето почитание към Вас и целия Ви екип, който за следващ път потвърди, че с изключение на гений и ентусиазъм, притежавате и възприятие за заедност, което не може да бъде научено в никоя академия. Вашата взаимност, която сте построили през годините на взаимна работа, заслужава моите и на русенци възторженостти. От Вашите спектакли съм излизал постоянно ухилен и неведнъж съм смесвал сълзи с усмивки… Много Ви благодаря! “, сподели градоначалникът.

В любезен жест, кметът сервира цветя на всички дами от трупата, както и специфичен плакет с персонално обръщение от градоначалника. Срещата мина в другарска атмосфера, изпълнена с пожелания за нови креативен триумфи.

От Куклен спектакъл - Русе благодариха на кмета Милков за изключителната поддръжка, която оказа на института по време на гласуването на публиката, преди церемонията по връчване на премиите " Икар “, както и за чудесното партньорство сред държавния културен институт и Община Русе.

Ето какво написа кметът в персоналния си профил във Фейсбук, след срещата: 

" Имах достойнството през днешния ден персонално да поздравя екипа на Куклен спектакъл - Русе и шефа Теменуга Хараланова за двете награди ИКАР, с които зарадваха русенци.

Това е самопризнание за вашата посветеност в работата и за страхотното въодушевление, което дарявате на дребните и пораснали деца на Русе. Благодаря ви и продължавайте все по този начин въодушевено да творите! ".

Кметът на Русе разгласява и няколко фотоси в обществената мрежа, които може да видите в нашата изложба. 
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР