Кметът отправя поздрав към всички бургазлии и приятели на морския

...
</TD
>Кметът отправя поздрав към всички бургазлии и приятели на морския
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Нека посрещнем Нова година с вяра в доброто!

Кметът насочва привет към всички бургазлии и другари на морския град във връзка настъпването на новата 2023 година.

" Уважаеми съграждани,

Изпращаме още една година, която ни срещна с доста и разнообразни провокации. 2022 – ра изправи света пред разнообразни сложни обстановки, които дадоха своето отражение и на нашия град.Трудностите ни поставяхапред тествания, само че дружно намирахме сили да се оправим.

Независимо от това продължихме да работим по значимите за нашия град планове и аз съм оптимист, че един ден ще успеем да ги приключим сполучливо.

Уважаеми бургазлии, на прага сме на новата 2023 година. Нека я посрещнем с религия в положителното и с вярата, че тя ще бъде мирна, по-добра и сполучлива.

И през новата година би трябвало да се опитаме бъдем по-добри и съпричастни към всеки, който има потребност от нашата поддръжка. Да демонстрираме състрадание и да даряваме любов и почитание.

Искрено имам вяра, че и през 2023 година ще намерим сили и сила да посрещаме провокациите с убеденост и оптимизъм. Да продължим с общи старания да работим за положителното на Бургас и той да става все по-красив и прелъстителен.

Нека във всеки дом да има повече светлина и обич. На бял свят да се появят повече деца и всеки да се радва на триумфи в своето начинание.

Най-искрено ви поисквам здраве, сбъднати фантазии, а обичаният ни Бургас да се радва на благополучие ", написа кметът.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР