Кметът на Тракия коментира за Plovdiv24.bg двата огромни жилищни комплекса,

...
</TD
>Кметът на Тракия коментира за Plovdiv24.bg двата огромни жилищни комплекса,
Коментари Харесай

Пловдивски кмет: Не можем да спрем инвеститор да строи, когато е купил терен

Кметът на " Тракия " разяснява за Plovdiv24.bg двата големи жилищни комплекса, които се строят сега на територията на региона:

" Всеки жилищен план с по-голям мащаб в " Тракия " е с молба за “стъпка допълнително ". “Стъпка допълнително " значи да създадат повече от това, което им е административното задължение. Очаквайте всеки огромен план да даде повече за благосъстоянието на тракийци. "

" Имаме проблем с презастрояването, безспорно, в очите на хората. Не можем да спрем строител, когато той си е купил за милион лв. подобаващ и предназначен имот за строителство. Можем да преговаряме с него да направи парк, да направи улица, да направи освен това в интерес на жителите. "

Проблемът с паркирането също бе обиден.

" В " Тракия " казусът с паркоместата е минимален, само че все пак е огромен. Категоричен съм, че завземането на зелени площи за паркиране на коли не би трябвало да е процедура. Етажност в паркирането би трябвало да бъде обособена, както е в  регион " Западен ". Имаме и към този момент над 1500 скоби. Постоянно хора желаят да запазят място за паркиране. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР