Кметът на район Южен направи важно съобщение за пловдивчани във

...
</TD
>Кметът на район Южен направи важно съобщение за пловдивчани във
Коментари Харесай

Кметът на Южен свиква извънредна среща със строителите на ремонтите в района

Кметът на регион " Южен " направи значимо известие за пловдивчани във връзка със сериозните поправки, които се правят сега в региона.

В собствен пост във фейсбук той заяви:

" Във връзка с огромния публичен интерес и множеството въпроси, отправени към мен в обществените мрежи, по отношение на провежданите ремонтни действия по инфраструктурните планове в регион " Южен ", ви известявам, че на 19.03. /вторник/ ще проведем среща с виновните лица от " ДЗЗД - Екопроект " ЕООД. 

След което ще обявявам периоди по сектори, както и обяснения за осъществяваните действия. "  Припомняме, че въпросният консорциум осъществя плана за Южния обходен колектор на стойност 100 млн. лева и ремонта на бул. " Александър Стамболийски " и прилежащите улици като " Петър Стоев ". 

Ремонтите към пробива " Модър Царевец " и " Кукленско шосе " в допълнение обаче усложняват опциите за обикновено напредване, а като се добави и предстоящото затваряне на Бетонния мост, то ситуацията за пловдивчани по никакъв начин не е розово.

Проблемът е, че това са огромни инфрастуктурни планове, които се осъществят едновременно, а това води до неодобрение от страна на живущите, за което те

се ангажира да осведоми за съответните периоди и сектори, с цел да могат хората навреме да възнамеряват своя маршрут.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР