Като част от поредицата събития, посветени на Европейската нощ на

...
</TD
>Като част от поредицата събития, посветени на Европейската нощ на
Коментари Харесай

Русенският университет обявява конкурс

Като част от поредицата събития, отдадени на Европейската нощ на учените 2023, с мото Науката и нововъведенията са ключът към бъдещето, което желаеме, както и водещо обръщение Заедно за Зелена и Дигитална Европа, Русенският университет афишира конкурс. Той е ориентиран към младежката публика на Европейската нощ на учените – възпитаници от главните и междинните учебни заведения и студенти, като уредниците чакат истински авторски разработки в 3 категории: Есе/ Рисунка/ Презентация по заложената тематика.

Във всяка от трите категории ще бъдат раздадени по 3 награди съгласно преценката на способени журита:

- Първо място – таблет.

- Второ място – външен харддиск.

- Трето място – безжични тонколонки.

Критерии при оценяването на творбите са автентичност, авторски принос /при определяне на плагиатство, съответната творба ще бъде дисквалифицирана/, сходство с тематиката, въздействаща мощ на създаването, оповестяват уредниците. 

Наградите за отличените разработки ще бъдат връчени от ректора на Русенския университет акад. Христо Белоев, при откриването на Европейската нощ на учените на 29 септември от 10.00 часа в централното предверие на Ректората в Русенския университет " Ангел Кънчев ". По преценка на уредниците някои от разработките ще бъдат оповестени във вестника на Русенския университет " Студентска искра “.

Творбите да се изпращат на доктор Виктория Иванова на адрес [email protected] в период до 25 септември 2023 година, 17 часа. Необходимо е участниците да впишат в изпратената конкурсна творба трите си имена, обитаемо място, електронен адрес и телефон за контакт.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР