Както Burgas24.bg съобщи . Той поема щафетата от Йорданка Ананиева,

...
</TD
>Както Burgas24.bg съобщи . Той поема щафетата от Йорданка Ананиева,
Коментари Харесай

Кой е новият заместник на Николов?

Както Burgas24.bg заяви. Той поема щафетата от Йорданка Ананиева, която 16 години бе заместител на Димитър Николов. През това време тя се потвърди като един от най-успешните заместител кметове освен в Буагас, само че и в България.   

Новият заместител кмет - Михаил Ненов е лингвист и преподавател по български език и литература. Той е магистър по креативно писане и докторант в катедра " Теория на литературата " в " Св. Климент Охридски ". Владее британски език. Бил е хоноруван учител в " Св. Климент Охридски ", преподавател по БЕЛ в София, а от 2017 година е шеф на ОУ " Александър Георгиев - Коджакафалията “ - Бургас.

Има университетски изявления и участия в научни конференции и семинари. Работи по редица планове и стратегии в областта на образованието, като Европейско състезание по диспути, Национален парк " Изграждане на учебна STEM среда “, EU CodeWeek на Европейската комисия, Robotics Versus Bullying - RoBy Erasmus project, The Great Plant Hunt - Toyota Foundation for Environmental Education, Mission X - European Space Resource Office и др.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР