Как няма редакцията да ви е залята със сигнали

...
</TD
> Как няма редакцията да ви е залята със сигнали
Коментари Харесай

Пловдивчанин съобщи на полицаи за нарушение, но само чу Абе, човек, не се занимавай!

Как няма редакцията да ви е залята със сигнали за нарушавания, като вие вършите по-добра работа в съответния случаи от институциите и съответно от " Пътна полиция? ". Това попита четец на Plovdiv24.bg и добави:

" Вие знаете ли каква е процедурата, в случай че един жител реши да алармира за нарушаване? Първо би трябвало да го приготви, подпише и изпрати. След към месец, в случай че чиновниците на полицията решат да Ви обработят сигнала, ще Ви поканят персонално да дадете сведения за случилото се, да се подпишете и несъмнено, да се засечете лице в лице с нарушителя.

Какви ще са следствията за Вас, може да гадаем! Отнемане на време, стрес, терзания... тромава процедура и всичко това единствено за едно нарушаване. Ами в случай че желаете да сигнализирате за повече... вземете си отпуска! И се стига до там, в случай че жител реши да бъде безсънен подобен и да алармира за нарушавания.

Не разясняваме, когато не се работи по сигнали, не разясняваме какъв брой бързо изобщо се обработват такива, които са стартирани, а да не приказваме, че на мен персонално два пъти чиновници на Министерство на вътрешните работи са ми казвали " Абе, човек... не се занимавай! ". Как да не се занимавам, откакто съм ядосан! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР