Жители на село Дюлево, Община Средец, излизат на протест на

...
</TD
>Жители на село Дюлево, Община Средец, излизат на протест на
Коментари Харесай

Проблем! Протест затваря главен път Бургас - Средец

Жители на село Дюлево, Община Средец, излизат на митинг на 28.07.2023 година от 17.00ч., поради проблеми с водата. 

За малко време те ще блокират придвижването по основния път Бургас - Средец, тъкмо до отбивката за с. Дюлево. Блокадата на пътя ще продължи 30 минути.

Жителите на селото показват с митинга недоволството си от неналичието на вода. Често тя стопира ненадейно и за дълго без предизвестие и без график. От скоро има натрапен воден режим, който по последно разпореждане е от 18.00 ч. до 18.00 ч. на идващия ден, т.е. 24 ч. няма вода и по този начин през ден. Нито могат да се изкъпят, нито да се измият. Качеството на водата е неприятно, липсва довеждащ тръбопровод към язовир " Ясна поляна “ или който и да е различен язовир.

Никой от " ВиК “ Бургас и Община Средец не дава информация, за какво няма вода, какъв е казуса и по кое време ще бъде позволен.

" Ние няма да се откажем от митинга до момента в който не се вземе някакво трайно решение ", показа уредника на митинга Радомир Драганов.

За провеждането на митинга са известени Община Средец, Областна администрация Бургас, Агенция " Пътна инфраструктура “, Специализирано звено " Областно пътно ръководство Бургас “ и " ВиК “ Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР