Искам да оставя следа в Западен“ - районът, в който

...
</TD
>Искам да оставя следа в Западен“ - районът, в който
Коментари Харесай

Ангел Славов, ГЕРБ: Гласувах за подреден и зелен район Западен

" Искам да оставя диря в " Западен “ - регионът, в който съм израснал и в който пребивавам. Искам след години моят 6-годишен наследник да каже:

" Ето това е останало от татко ми! ". Искам моите другари, близки и семейство да се радват, да се усещат добре и да живеят добре в спретнат, зелен и неповторим регион " Западен “. И ще работя старателно за това “, показа претендентът на ГЕРБ за кмет на регион " Западен “ Ангел Славов откакто гласоподава в ОУ " Елин Пелин “, съпроводен от сина си Аспарух.

" Дадох своя избор за всички нас. Гласувах за чистотата, поддържането и разширението на зелената система, за осъществяване на огромните инфраструктурни обекти, стартирани от моя предходник Димитър Колев.

Сред тях са построяването на връзката сред бул. " Свобода “ с ул. " Шести септември “ и разтоварването на Пещерско шосе, връзката сред Коматевско шосе и " Прослав “, пътят през " Терзиите “ и доста други “, добави Ангел Славов. Той има опит като заместител кмет на регион " Западен “ и общински консултант.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР