Инициатива на ученици от ЕГ Пловдив под надслов Щастливо приключение

...
</TD
>Инициатива на ученици от ЕГ Пловдив под надслов Щастливо приключение
Коментари Харесай

Деца помагат на деца в Пловдив

Инициатива на възпитаници от ЕГ " Пловдив " под надпис " Щастливо премеждие " се организира в града под тепетата през вчерашния ден в Детска клиника при УМБАЛ " Свети Георги ". Инициатор бе Гергана Гешева от 12-и клас, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Нашата цел е да помогнем на деца, които са попаднали в неволя - неравностойно състояние, тежко заболяване, принуждение в фамилията и други. Ние считаме, че тези деца се нуждаят на първо място от внимание, от време, в което да не помнят своите паники.

Когато сме здрави и ни върви в учението, не би трябвало да пренебрегваме факта, че има деца, които нямат нашия шанс. Затова сме решили да отделим от своето свободно време и да зарадваме децата, които не са като нас. Ще прекарваме време с тях, през което ще се забавляваме дружно - ще рисуваме, ще пеем, ще четем и обсъждаме книги.

По този метод ще им покажем, че не са сами, че могат да разчитат на нас, на нашата морална и духовна поддръжка, че в живота има и мигове на наслада и забавление, когато всички, дружно можем да забравим за своите несгоди. А за какво да не останем и другари вечно? ", споделиха учениците.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР