Групата общински съветници на Възраждане внесе в ОбС Пловдив предложение

...
</TD
>Групата общински съветници на Възраждане внесе в ОбС Пловдив предложение
Коментари Харесай

Възраждане поиска независим финансов одит на управлението на Здравко Димитров

Групата общински съветници на " Възраждане " внесе в Общински съвет Пловдив предложение за осъществяване на самостоятелен финансов одит на община Пловдив, обхващащ интервала на мандат 2019 - 2023 година, предава Plovdiv24.bg .

" Имаме правото да получим, само че и задължението да пожелаеме самостоятелна оценка по отношение на ръководството на финансите на Община Пловдив, осъществено през мандат 2019-2023. С началото на нашия мандат ние би трябвало да вземаме виновни и осведомени решения касаещи финансите на общината, рефлектиращи директно върху осъществяването на приходната и разходната част на общинския бюджет " - обосновават се от " Възраждане ".

Съветниците акцентират, че изразходването на средства би трябвало да се прави по транспарантен, ефикасен и уместен метод, с мисъл и в интерес на жителите живеещи на територията на общината. Подчертават, че в сегашния мандат всички решения е нужно да бъдат вземани с грижа за финансовото положение на общината и единствено действителна финансова оценка ще защищити Пловдив от възходящ недостиг и възходяща заплаха от дългова серпантина.

Докладът от финансовия одит ще спомогне да се вземат бъдещи осведомени и виновни решения от Общински съвет - Пловдив, повишавайки качеството на работата му, считат от партията и оферират кметът да стартира процедура по назначение на самостоятелен финансов одит на община Пловдив за предходния управнически мандат.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР