Група тийнейджъри дишат райски газ в Кючук Париж. Такова видео

...
</TD
>Група тийнейджъри дишат райски газ в Кючук Париж. Такова видео
Коментари Харесай

Обезпокоителни кадри: Тийнейджъри дишат райски газ в Пловдив

Група младежи дишат божествен газ в " Кючук Париж ". Такова видео ни изпрати четец на Plovdiv24.bg .

На фрагментите се виждат по какъв начин деца, на забележима възраст сред 14-16 години, дишат божествен газ от балони. Към края на клипа те се разбягват, тъй като очевидно са видяли възрастни да идват към тях.  

Припомняме, че е строго неразрешена продажбата на божествен газ.

На 7-ми септември депутатите одобриха ограничавания за използването на божествен газ. Те утвърдиха диазотният оксид (райски газ) да се употребява единствено в производството на храни. Райският газ като добавка в храни се позволява в обекти за произвеждане и преправка на храни и заведения за публично хранене, когато се употребява като добавка в пространствата за приготвянето на храни, плануват признатите на второ четене промени в Закона за храните текстове.

Така известните пълнители с божествен газ, рискови за здравето, особени при подрастващи, са неразрешени за продажба, в това число в заведения и нощни клубове. Забраната важи както за деца, по този начин и за продажба на клиенти над 18 година

Употребата на диазотен оксид като добавка в храни се отразява в софтуерната документи.

Глобата, при нарушаване на тези разпореждания, е от 500 до 1000 лв., а който допусне такова нарушаване в ръководен от него обект, ще се санкционира с санкция от 800 до 1500 лв.. При наново нарушаване - от 1500 до 3000 лв..

Райският газ се употребява в медицината и стоматологията за притъпяване на чувството за болежка и директно въздейства на невротрансмитерите в мозъка.

Когато се ползва за развлечение, вдишването му води до еуфория, отделяне от заобикалящата действителност и гърмеж от страсти. Макар това да продължава в границите на приблизително 2 до 5 минути, всеки човек е самостоятелен и няма задоволително медицински данни по какъв начин се отразява на деца.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР