ГЕРБ обяви кои кметове ще подкрепи в Пиринско, което смути

...
</TD
>ГЕРБ обяви кои кметове ще подкрепи в Пиринско, което смути
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви кои кметове ще подкрепи в Пиринско

ГЕРБ разгласи кои кметове ще поддържа в Пиринско, което смути огромна част от електората,тъй като стана ясно,че няма да залага на свои фрагменти. В Благоевград не се съобрази с номинациите на локалната конструкция и сведе до познание на организацията, че ще би трябвало да поддържат досегашния кмет Илко Стоянов, който стана градоначалник от Има Такъв Народ, само че след това напусна партията на.

Същата тактичност е приложена и в Кресна. Там локалният водач на ГЕРБ Тодор Гюров се стягаше да стартира акция за претендент за кмет, само че Централата го отряза и разгласи, че ще поддържа досегашният кмет Николай Георгиев, кадър на Българска социалистическа партия, който напусна столетницата и в този момент е самостоятелен претендент.    

В Банско ГЕРБ ще поддържа също различен кадър, това е досегашният зам.кмет Стойчо Баненски, който е и планински избавител. Той е повдигнат като самостоятелен от предприемчив комитет.  Местният кадър Мацурев е отсвирен.

В Петрич досегашният кмет Димитър Бръчков ще се бори за трети мандат.

В Сандански издига кандидатурата на общинският началник на партията Стоян Стоев.

 В Разлог  ситуацията е изострена,защото в кметската борба още веднъж се впуска някогашният градоначалник Красимир Герчев, който бе отхвърлен от поста. А краткотрайно изпълняващият длъжността кмет Венцислав Гърменов очакваше той да бъде повдигнат от ГЕРБ. След като това не стана се чака той да се кандидатира като самостоятелен.

ГЕРБ издига претендент за кмет в Гоце Делчев юрист Костадинка Богданова, общински консултант, която излиза против дългогодишния червен кмет Владимир Москов. В Симитли всичко е ясно-подкрепя се кмета Апостол Апостолов, който постоянно е носил единствено победи на ГЕРБ.

Във всички 14 общини обаче, ГЕРБ ще има независими листи за съветници.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР