Галина Илчева от село Кадиево съобщи в социалните мрежи, че

...
</TD
>Галина Илчева от село Кадиево съобщи в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Майката на загиналия Тошко: Някой блъсна колата ми и избяга

Галина Илчева от село Кадиево заяви в обществените мрежи, че неизвеестен е блъснал паркираната й пред дома кола. Ето каков написа тя:

" Около 22.38 часа в събота вечер някой блъсна паркираната ми кола пред у дома и избяга. Качвам клип и част от бронята му. Моля, в случай че някой го забележи или има информация кой е да се свърже с мен или да се обади в полицията. Благодаря ви. Моля, в случай че някой от живеещите в региона има камера, гледаща пътя, също да се свърже с мен. От нас колата е тръгнала по ул. Кочо Честименски. Завива на ляво ( около парка с Параклиса- ул. " Хаджи Димитър " ) и излиза на ул. " Васил Левски " в 22.41часа. Забелязана е на още една камера,на която се вижда още, че е мрачно синьо комби ".

Галина Илчева е майка на починалия Тошко Бараков. Припомняме, че  на 11.11.2020 година при ръководство на лек автомобил, в региона на с. Кадиево, напушеният Петър Маринашки е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност и аргументи гибелта на своите спътници в колата Тодор Бараков и Виктор Василев и междинна телесна щета на Николай Лисков.

Маринашки е управлявал БМВ-то си след приложимост на наркотично вещество - тетрахидроканабинол (марихуана, канабис) и е нарушил разпоредбите за придвижване и шофирайки с 98 км/час.



За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР