Фондация Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети град Пловдив със

...
</TD
>Фондация Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети град Пловдив със
Коментари Харесай

В Пловдив организират среща с жени, покосени от рак на гърдата

Фондация " Нана Гладуиш-Една от 8 “ ще посети град Пловдив със своята стратегия " Сърдечни приятелки “, с цел да поддържа дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и региона.

Каним дамите с диагнозата да се възползват от изцяло безплатната поддръжка, която ще им даде екипът на " Една от 8 “.

На 7.08.2023 година в границите на модула " Живот с рак на гърдата “, експертите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с дами, които сега минават лекуване, такива, които са в ремисия, както и с дами, при които заболяването е прогресирала.

По време на срещата, ще бъдат показани всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи експерти в региона на онкологията, гинекологията и кинезитерапията.

Дамите ще получат на практика препоръки, ще имат опция да задават своите въпроси на експертите на " Една от 8 “, както и да получат безвъзмездни осведомителни брошури, тюрбани, профилирани сутиени за след мастектомия и да заявят нужда от първична протеза.

За да участвате в срещата, е належащо да се свържете с " Една от 8 “ всеки работен ден на телефон: 0878 16 17 18 до 4 август сред 10:30 ч. и 16:00 ч.

Срещата с " Една от 8 “, ще се организира на 7 август от 17 до 19 часа в Културен център - музей " Тракарт “, подлез " Археологически ". Инициативата е подкрепена от Община Пловдив.

Заповядайте, вашите сърдечни приятелки от " Една от 8 “ ще ви чакат!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР