Фенове на ФК Пирин“ от Благоевград, както и няколко привърженика

...
</TD
>Фенове на ФК Пирин“ от Благоевград, както и няколко привърженика
Коментари Харесай

Капчин: Феновете на Пирин бяха на мирен протест, но без причина са били бити и обгазени от полицията

Фенове на ФК " Пирин “ от Благоевград, както и няколко последователя на орлетата, които сега живеят в София, през вчерашния ден бяха на митинга против управлението на БФС в столицата, сподели за Blagoevgrad24.bg  Константин Капчин. Той изясни, че дейностите на последователите от Благоевград са били мирни и тихи, само че въпреки всичко част от тях са били бити, други обгазени.

Добрата вест е, че все още няма информация да има арестувани почитатели на " Пирин “, както и такива, които да се е наложило да бъдат приети в болница.

" Феновете на " Пирин “ сме срещу актуалното ръководство на Българския футболен съюз (БФС). Реално не мисля, че има естествен човек, който да поддържа това управление. Освен, че и хората към него би трябвало да подадат оставка, същите би трябвало да бъдат разследвани от Прокуратурата и ДАНС, както и да се направи цялостна проверка на БФС “, акцентира Капчин.

Във връзка с по-рано появилата се информация, че по предписание на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов прокуратурата се е самосезирала по отношение на голям брой изявления в медиите, съдържащи информация за позволени нарушавания и/или закононарушения от друг темперамент (разходване на обществен запас, " черно тото “ и други) от страна на управлението на Българския футболен съюз, в това число и от президента на федерацията, Капчин напомни, че преди време също е имало акция в офисите на БФС в Бояна, само че в последна сметка не е последвало нищо.

" Дано и този път нещата не са бутафорни, единствено с цел да се тушира зародилото напрежение. Дано не става дума за следващата ПР-акция “, добави той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР