Ето какво написа в страницата си във фейсбук общинският съветник

...
</TD
>Ето какво написа в страницата си във фейсбук общинският съветник
Коментари Харесай

Толова: Кауза България ще гласува винаги против приемането на акциите на община Варна в Пловдивския панаир

Ето какво написа в страницата си във фейсбук общинският консултант Румяна Толова, която през днешния ден участва на съвещание на Временната парламентарна комисия по проблема с Панаира в Пловдив.

Заявих ясно и изрично, че Политическа партия " КАУЗА БЪЛГАРИЯ “, както до момента, по този начин и оттук насетне ще пази интереса на Община Пловдив и пловдивчани, като гласоподава постоянно срещу приемането на акциите на Община Варна.

Временната парламентарна комисия по проблема с Международния панаир в Пловдив се чака да приготви отчет, в който да се предложи решение за отбрана на публичния интерес. Той ще да бъде прегледан и признат на идващото й съвещание, след което ще бъде импортиран за разискване в пленарна зала. Събраните материали по случая бе препоръчано да бъдат предадени на Агенцията за държавна финансова ревизия и Прокуратурата.

Около това мнение се сплотиха членовете на Комисията за определяне на всички обстоятелства и условия, свързани с поемането на цялостния надзор на " Международен панаир Пловдив " АД от бизнесмена и почетен консул на Руската федерация в Пловдив, посредством дейности на централната власт и на локалните управляващи в общините Пловдив и Варна от 2016 година насам.

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР