Ежегодното събитие Ден на кариерата 2024 се проведе в Аграрния

...
</TD
>Ежегодното събитие Ден на кариерата 2024 се проведе в Аграрния
Коментари Харесай

Ден на кариерата се проведе в Аграрния университет в Пловдив

Ежегодното събитие Ден на кариерата 2024 се организира в Аграрния университет в Пловдив. Компании от агросектора показаха пред студентите и към този момент приключилите вуза опциите за стаж, работни позиции и кариерно развиване, предава Plovdiv24.bg .

" С наслаждение мога да споделя, че Аграрният университет постоянно е разчитал и е имал поддръжката на представителите на бизнеса и това е видно през днешния ден в обичайния Ден на кариерата " - сподели в приветствието си при откриването на форума доцент доктор Боряна Иванова, която беше определена за ректор на АУ-Пловдив преди месец. 

" Въглеродната индиферентност, екологичното равновесие и климатичните промени са новите провокации пред бранша. Вие би трябвало да бъдете настоящи, да се информирате от най-новите трендове. Всяка една инвестиция в себе си, в образованието, ще ви се върне неведнъж. Бъдете новаторски, изобретателни и конкурентоспособни на пазара на труда " - съобщи регионалният шеф.

Заместник-кметът предложи на младежите в чисто професионален проект да станат доста положителни в едно само нещо, с цел да се развиват. " Това, което зависи от нас като община, е, че ние можем да ви подкрепим във всяка самодейност. Вратите на моя кабинет са необятно отворени за вас и ви чакам " - прикани той младежите.

Представители на бизнеса от агросектора презентираха активността си, а по-късно в неофициална конюнктура разговаряха със студентите и реализираха контакти с преподавателите от АУ за бъдещи партньорства.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР