Едната от почерпените дами в Капана Радослава Камбурова всъщност се

...
</TD
>Едната от почерпените дами в Капана Радослава Камбурова всъщност се
Коментари Харесай

Една от пияните дами в Капана се оказа стара познайница на съда

Едната от почерпените дами в " Капана " Радослава Камбурова в действителност се оказа стара познайница на съда, разбра Plovdiv24.bg.

В момента, само че това не е първия й път, когато се застава на подсъдимата банка. 

През далечната 2010 година Камбурова е наказана на три години отнемане от независимост с 5 години изпитател период за това е набавила за себе си имотна полза в размер на 534 497 лева посредством закани към швейцарски жител да разкрие извънбрачната си връзка с него. 

Камбурова е имала съизвършител, който също е наказан, само че за по-кратък период.

Камбурова и Димитров се срещнали през 2005 година Приятелството им доста бързо прераснало в сериозна връзка и двамата заживели в гр. Пловдив. Димитров знаел, че Камбурова работи като масажистка в някаква сауна в Швейцария. През февруари 2006 година тя му споделила, че би трябвало да замине на работа в Швейцария за три месеца, след което дефинитивно ще се прибере в България.

На 26.02.2006 година Камбурова отпътувала за Швейцария и там почнала работа във фитнес клуб " Ривиера ". Входът бил 100 швейцарски франка, като включвал сауна, басейн, питиета. Срещу в допълнение възнаграждение в този клуб, посетителят можел да си поръча и момиче. Към този миг в Швейцария проституцията била неразрешена.

Момичетата в този вид клубове като " Ривиера " се ангажирани чрез организации за период от 3 месеца. Камбурова също била там затова.

В клуба няколко пъти ходил потърпевшият швейцарец Оттигер, който се срещнал с Камбурова и имал няколко пъти полови контакти с нея, като всякога плащал по 200 франка. В следствие Камбурова се преместила в различен клуб, където още веднъж се срещала с Оттигер.

След време Камбурова схванала от Оттигер, че е женен, както и какво работи. Казала му, че има наследник в България и би трябвало да се връща при него.

На 16.04.2006 година Камбурова се върнала в България и още веднъж заживяла с Димитров. Докато тя отсъствала, той схванал от общи познати, че тя работи като продажница в Швейцария. Жената признала и разказала за Оттигер, който бил заречен да й оказва помощ в България.

Камбурова почнала да се обажда на мобилния телефон на потърпевшия, като непрестанно му желала пари - за апартамент, кола, за ремонт на къщата, за ток. Заплашвала го, че в случай че не изпрати пари, ще отиде в банката, където той е началник и ще разгласи връзката им.

Оттигер изпращал пари посредством банкови преводи. В началото на август двамата се срещнали в Мюнхен, където потърпевшият бил в командировка и още веднъж имали съкровен контакт.

Камбурова се прибрала в България и траяла да изнудва Оттигер, като му споделила, че е бременна от него.

През октомври тя отпътувала за Швейцария и се срещнала с Оттигер, като още веднъж правили секс. Оттигер траял да заплаща пари, като изпитвал основателно подозрение за своето бащинство.

През юни 2007 година Камбурова родила момиченце, което било припознато от Димитров, на който подсъдимата признала, че споделила на Оттигер, че е негово, с цел да продължи да изпраща пари.

През октомври 2007 година Оттигер дошъл в България и се видял с Камбурова и детето в София. Оттигер споделил с подсъдимата опасенията си, че детето може да не е негово, само че тя упорита твърдяла противоположното. Той траял да изпраща пари и Камбурова направила ремонт на къщата на родителите си в с. Брестовица и на жилището им в Пловдив. Закупила и апартамент на името на родителите си.

През август 2008 година Камбурова и Димитров се скарали, защото той намерил направените в София фотоси на Оттигер с подсъдимата и щерка й. Камбурова го изгонила от жилището на родителите й, където двамата живеели. Забранила му да вижда детето. Димитров ревизирал в интернет и открил, че Оттигер фактически е началник на банка. Написал му писмо на британски език и го изпратил на адреса на банката. С писмото изпратил лични фотоси с щерка си.

Там той бил описал, че Камбурова в никакъв случай не е имала друго дете, нито брачен партньор, че той може да потвърди бащинството си с ДНК тест и изискал сумата от 50 000евро, с цел да " си върне живота и детето " и заплашил, че в случай че не получи парите, ще изпрати фотосите на локалния вестник и на дамата на Оттигер.

" Заклевам се, че ще ви съсипя, както Вие постъпихте с мен. Ако преведете парите до 09.09.2008 година в никакъв случай няма да чуете за мен ".

Оттигер бил доста обезпокоен и споделил със собствен другар, който го посъветвал да постави завършек на заканите, тъй като цялостен живот ще бъде изнудван.

Оттигер заел юрист от България. Приятелят му се свързал по телефона с Камбурова и я предизвестил да престане да изнудва Оттигер, само че тя заплашила, че ще го съсипе и траяла да се обажда на Оттигер и да го заплашва, след което той посредством юристите си алармирал българските правораздавателни органи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР