Движението за права и свободи ще избере своя председател днес.

...
</TD
>Движението за права и свободи ще избере своя председател днес.
Коментари Харесай

Решават кой да стане председател на ДПС

Движението за права и свободи ще избере своя ръководител през днешния ден. Това ще се случи на Националната конференция на партията. 

Към момента главното предложение за председателското място е то да бъде споделено. Именно и да станат съпредседатели. Тази формула бе препоръчана от почетния ръководител на Движението  при започване на годината.

Според Доган споделеното председателство е верният ход за стабилизирането на организацията в обичайните региони на Движение за права и свободи и разширение на " партийното строителство " в нетрадиционните региони. Почетният ръководител уточни в своята позиция, че концепцията за съпредседателство е двамата водачи да се допълват, а не да се конкурират. 

Доган изясни, че би трябвало да носи отговорността за традиционните региони, за добросъседските взаимоотношения с Република Турция и с демократичните обединения. От друга страна, Пеевски би трябвало да уголемява електоралното наличие на Движение за права и свободи. 

Преди няколко седмици, по време на IX-тата Националната конференция на Младежкото Движение за права и свободи, младежките структури също предложиха Пеевски и Чакъров за ръководители на партията. Любопитното е, че младежите на Движение за права и свободи също избраха споделеното водачество като формула за своето управление. То бе поето от Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР